5 thoughts on “Melodikrysset för iPhone och iPad”

  1. Ja, det tycker jag också! Det går alldeles utmärkt med javascript istället för Flash. Synd bara att jag inte fått någon kontakt med SR. Det hade varit roligt om det gick att skicka in också.

  2. Plockar du upp krysset med automatik eller krävs det manuellt jobb? Idag var det ett bindestreck med. Syns inte i js-versionen. Nyfiken eftersom jag själv provat på att skriva JavaScript.

  3. Jag hämtar informationen manuellt från Sveriges Radios hemsida. Sidan utvecklade jag i början av året åt min sambo som är inbiten melodikrysslösare. Hade först ingen tanke på att göra sidan allmänt tillgänglig, men sen tänkte jag att det kanske finns någon mer som är intresserad. För att spara lite utvecklingstid så ignorerade jag vissa specialfall, som t.ex. bindestreck emellan rutorna och siffror som står i en riktningsbytesruta. Om flera skulle höra av sig och tycka att det var ett problem, så skulle jag fundera på att åtgärda detta. Själv tycker jag att det fungerar bra ändå.

Comments are closed.