Melodikrysset på nya iPad

Några har hittat hit efter att ha sökt efter melodikrysset på iPad 3 (eller “nya iPad”, som den egentligen heter). Min html-version av melodikrysset fungerar utmärkt på nya iPad och det ser precis så skarpt ut som man förväntar sig.

En nyhet i krysset är att man kan gå tillbaks till föregående veckas kryss, ifall man vill kontrollera sin lösning i början av programmet. Tryck på texten längst ner på sidan där det står “Visa förra veckans kryss”.

Till eventuella nya användare vill jag också informera om vissa begränsningar. Till exempel så går det tyvärr inte att skicka in lösningen till Sveriges Radio via e-post, utan lösningen måste skrivas ut och skickas in med snigelpost. Det är en regel som Sveriges Radio har, och inget jag kan göra något åt. En annan begränsning som kan vara bra att känna till är att eventuella bindestreck emellan rutor inte finns med. Jag tror dock inte att det är något större problem för vana krysslösare.

För att lösa krysset på din nya iPad gå till http://apps.mindlessthings.com/melodikrysset/